x 
Suport Online:
0744 140 815 / 0722 312 103
8,70 lei

-STOC FURNIZOR- ACTELLIC 50 EC este un insecticid pentru combaterea daunatorilor din culturile de camp, furajere si in depozite. Insectele sunt distruse prin contact, ingestie sau prin gazare.

7,85 lei

-STOC FURNIZOR- Affirm acţionează prin blocarea transmiterii semnalelor nervoase ale insectei, ce traversează canalele de clor de la nivelul muşchilor. Insecta îşi încetează imediat hrănirea, paralizează ireversibil şi moare într-un timp relativ scurt.

19,60 lei

-STOC FURNIZOR- Insecticid pentru combaterea insectelor dăunătoare la pomii fructiferi, viţa de vie şi porumb.

105,00 lei

-STOC FURNIZOR- Produs granulat pentru tratamentul solului si amestecurilor de substrat impotriva nematozilor, agentilor patogeni, daunatorilor, semintelor, radacinilor sirizomilor de buruieni.

7,20 lei

-STOC FURNIZOR- Insecticid cu spectru larg în combaterea insectelor dăunătoare la măr, prun, viţă de vie şi cartof.

7,60 lei

-STOC FURNIZOR- Cyperguard 25 EC este un insecticid de contact cu substanța activă cipermetrin, un piretroid de sinteză. Această substanță activă acționează rapid, afectând sistemul nervos al insectelor dăunătoare.

4,25 lei

-STOC FURNIZOR- Decis Expert actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare aflate in stadiul de larve sau adulti.

115,00 lei

-STOC FURNIZOR- Cipermetrinul este un piretroid de sinteză nesistemic, cu acţiune de contact şi prin ingestie.

15,80 lei

-STOC FURNIZOR- FORCE 1,5 G este un insecticid pentru aplicare la sol și dezvoltat pentru controlul rezidual al principalilor dăunători de sol în agricultură.

3,50 lei

-STOC FURNIZOR- Karate Zeon este insecticid de contact care, pe lângă efectul rapid și de șoc împotriva dăunătorilor, oferă cea mai lungă perioadă de protecție, datorită tehnologiei Zeon. Formularea în capsule Zeon permite ca o cantitate maximă de insecticid să ajungă pe plantă, fără pierderi în ...

5,70 lei

-STOC FURNIZOR- Laser™ 240 SC este un insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de Vita de vie, Mar, Cartof, Varza, Castraveti solar, Prun, Cires, Ceapa, Tomate sera.

13,00 lei

-STOC FURNIZOR- MAVRIK 2 F conţine substanţa activă tau-fluvalinat, obţinută dintr-un aminoacid denumit valină, care se găseşte în cazeina din lapte.

14,70 lei

-STOC FURNIZOR- Milbeknock este un acaricid din familia Milbemicine. Originea este una naturală: produsă prin fermentarea unor specii de actinomicete Streptomyces hygroscopicus sub sp. Aureolacrimosus.

4,40 lei

-STOC FURNIZOR- Mospilan 20 SG este un insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoidice, cu un spectru larg de combatere.

8,60 lei

-STOC FURNIZOR- Insecticid cu sistemie totala pentru combaterea daunatorilor la mar, par, prun si tomate.

4,40 lei

-STOC FURNIZOR- NISSORUN 10 WP este un acaricid foarte eficace împotriva păienjenilor din livezi, vii şi culturile de legume. Acţionează asupra ouălelor, neavand succes direct asupra adulţilor complet dezvoltaţi.

9,50 lei

-STOC FURNIZOR- Modul de acţiune este de otrăvire prin ingestie; anesteziere şi imobilizare; deshidratare prin secreţie în exces de mucus.

15,00 lei

Insecticid-acaricid, ovicid cu actiune prin contact asupra daunatorilor – in repaus vegetativ, in toate stadiile de dezvoltare (oua, larve, adulti).

29,00 lei

-STOC FURNIZOR- Sumi Alpha 5 EC acţionează prin contact şi ingestie, protejând culturile agricole nu numai prin acţiunea sa insecticidă de şoc, dar şi prin efectul repelent asupra insectelor.

13,00 lei

-STOC FURNIZOR- VERTIMEC 1,8 EC conține abamectin care acționează ca agonist al GABA (Acid Gamma Amino Butiric) care stimulează eliberarea acestuia din membranele inhibitoare pre-sinaptice la nivelul terminațiilor nervoase și care potențează legarea GABA de receptorii specifici din celulele ...

TOMATE - linie profesionala

arawac
ARAWAK F1
530,00 lei
gravitetf1
GRAVITET F1
255,00 lei
sandolinef1
SANDOLINE F1
233,50 lei
bostina
BOSTINA F1
190,00 lei
ismirf1
IZMIR F1
217,50 lei
bobcatf1
BOB CAT F1
157,50 lei

Please publish modules in offcanvas position.