x 
Suport Online:
0744 140 815 / 0722 312 103
9,60 lei

-STOC FURNIZOR- Aliette 80 WG este un fungicid sistemic cu o capacitate de penetrare în plante foarte buna.

105,00 lei

-STOC FURNIZOR- BELLIS® este un fungicid polivalent cu acțiune preventivă si curativă, eficace împotriva făinării la măr, a stemfiliozei părului si a bolilor la depozitare ale celor două specii.

65,00 lei

-STOC FURNIZOR- CABRIO® TOP este un fungicid cu două substanţe active pentru combaterea bolilor la viţa de vie şi tomate.

900,00 lei

-STOC FURNIZOR- CARAMBA® TURBO este primul produs destinat culturii de rapiţă care combină substanţa activă a unui fungicid (Metconazol) cu cea a unui regulator de creştere (Mepiquat clorură).

6,00 lei

-STOC FURNIZOR- Este un fungicid/bactericid ce se prezintă sub formă de granule fine, omogene, fără tendinţă de sfărâmare, de culoare bleu vernil.

49,00 lei

-STOC FURNIZOR- Chorus 50 WG este fungicid sistemic special conceput pentru combaterea timpurie a rapanului la mar si par si moniliozei la un numar mare de culturi.

43,00 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid local sistemic si de contact, destinat combaterii manei si altor agenti patogeni.

6,30 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid sistemic local specializat în combaterea manei la viţa de vie.

225,00 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid de ultimă generaţie care oferă protecţie performantă împotriva rapănului pe fructe şi frunze, dar şi a făinării.

58,00 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid sistemic local specializat în combaterea bolilor la viţa de vie, cartof, tomate, castraveţi, tutun şi hamei.

650,00 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid cu actiune sistemica si mesostemica pentru combaterea fainarii si putregaiului negru la vita de vie si a fainarii la morcov.

46,50 lei

-STOC FURNIZOR- Folicur Solo este un produs cu actiune sistemica in plante. La scurt timp dupa tratament, substanta activa tebuconazol patrunde in partile aeriene si este distribuita acropetal in interiorul tesuturilor, unde blocheaza extinderea ciupercii prin inhibarea procesului de sinteza a ...

3,10 lei

-STOC FURNIZOR- FOLPAN 80 WDG este un fungicid cu acţiune multi-site specifică mai ales împotriva ciupercilor care provoacă mana, rapănul şi monilioza la culturile horticole.

6,00 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid de contact cu actiune excelenta in prevenirea si combaterea manei la vita de vie, tomate, sfecla de zahar, hamei, castraveti, cartofi, a rapanului la par, afocului bacterian la semintoase si a arsurilor la fasole.

14,00 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid cu actiune sistemica si penetranta pentru combaterea manei la cartof, castraveti, salata solar, ceapa.

24,00 lei

-STOC FURNIZOR- KUMULUS® DF este un fungicid pe bază de sulf cu acţiune multi-site şi cu risc scăzut de apariţie a rezistenţei.

11,90 lei

-STOC FURNIZOR- Luna Experience conţine fluopiram, o substanţă activă nouă, cu proprietăţi penetrante şi translaminare, foarte eficace asupra unui spectru larg de patogeni în tratamente preventive.

8,60 lei

-STOC FURNIZOR- Melody Compact se caracterizeaza prin activitatea local sistemica, dar si de contact, a celor doua substante active asupra ciupercilor patogene. .

3,10 lei

-STOC FURNIZOR- MERPAN 80 WDG este un fungicid cu acţiune multi-site specifică mai ales împotriva ciupercilor care provoacă rapănul la pomi fructiferi (Venturia spp.) dar şi alte boli (antracnoze, pătări, boli de sol) la alte culturi.

8,00 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid cu actiune sistemica si de contact pentru combaterea manei la vita de vie.

150,00 lei

-STOC FURNIZOR- MIRAGE 45 EC este un fungicid pe bază de procloraz, din grupa imidazolilor şi acţionează prin inhibarea biosintezei ergosterolului în membranele celulare ale organismelor ţintă.

15,20 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid cu activitate de contact, sistemică şi translaminară în plantă, acţionând asupra unui spectru larg de boli preventiv si curativ.

26,00 lei

-STOC FURNIZOR- POLYRAM® DF este un fungicid cu acţiune multi-site pe bază de metiram, din grupa ditiocarbamaţilor.

8,90 lei

-STOC FURNIZOR- Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor produse de ciupercile Oomycetes de sol si foliare la legume si pepeni verzi.

Page 1 of 2

TOMATE - linie profesionala

sandolinef1
SANDOLINE F1
233,50 lei
bostina
BOSTINA F1
190,00 lei
gravitetf1
GRAVITET F1
255,00 lei
arawac
ARAWAK F1
530,00 lei
ismirf1
IZMIR F1
217,50 lei
bobcatf1
BOB CAT F1
157,50 lei

Please publish modules in offcanvas position.