x 
Suport Online:
0744 140 815 / 0722 312 103

Tehnologia culturilor de Castraveti in camp  si in sera/solar

 

5,40 lei

Hibrid timpuriu (45-50 zile) foarte productiv de castraveti pentru salata, destinat culturilor in sere incalzite, solarii si in camp deschis, in sistem palisat.

100,00 lei

Hibrid timpuriu de castravete tip cornichon, foarte productiv, care se preteaza atat la cultura in spatii protejete, cat si la cea in camp deschis, in sistem palisat.

94,00 lei

Hibrid extra-timpuriu paternocarpic de castravete tip cornichon, potrivit atat pentru ciclul unu de cultura (primavara-vara), cat si pentru ciclul doi (vara-toamna).

3,50 lei

Varietate semi-timpurie de origine asiatica, adaptata cu succes in mai multe regiuni din jumatatea de sud a Europei.

66,00 lei

Hibrid timpuriu, paternocarpic de tip cornison, destinat culturilor in spatii protejate si in camp.

77,00 lei

Hibrid semi-timpuriu paternocarpic, foarte productiv, destinat productiilor in spatii protejate si in camp deschis, in sistem palisat si/sau pe sol.

93,00 lei

Hibrid paternocarpic, timpuriu, recomandat pentru culturile in sere, solarii si in camp deschis, atat pe segmentul de primavara, cat si pentru cel de toamna.

69,00 lei

Hibrid semi-timpuriu, paternocarpic tip cornison, foarte productiv, recomandat culturilor de primavara si vara-toamna, in spatii protejate.

19,50 lei

Soi traditional bulgaresc de castraveti pentru salata, potrivit pentru cultura in sere, solarii si in camp deschis, in sistem palisat.

66,00 lei

Varietate paternocarpica timpurie de tip cornison, recomandata pentru culturile in spatii protejate in ciclul 1 si in ciclul 2 de productie.

48,00 lei

Hibrid timpuriu, adaptabil, cu productivitate mare si uniforma pe toata perioada de vegetatie.

Hibrid timpuriu paternocarpic tip cornison, recomandat pentru culturile intensive in sistem palisat in spatii protejate.

2.150,00 lei

Specie exotica anuala, cu origini in ariile subtropicale ale continentului african, Kiwano (cucumis metuliferus) mai este cunoscut si ca Pepenele tepos, Castravetele cu coarne, Castravete African, ori Castravete amar salbatic.

17,40 lei

Hibrid standard de castraveti tip cornichon, semi-timpuriu, cu flori predominant femele, potrivit pentru culturi in camp si in spatii protejate.

8,70 lei

Hibrid standard de castraveti tip cornichon, semi-timpuriu, cu flori predominant femele, potrivit pentru culturi in camp si in spatii protejate.

1.736,00 lei

Varietate timpurie paternocarpica de castravete lung (de salata), recomandata culturilor de primavara si vara in spatii protejate.

44,00 lei

Hibrid paternocarpic de tip cornichon, recomandat pentru culturile intensive in spatii protejate, dar si in camp deschis, sistem palisat.

19,50 lei

Hibrid performant de castravete pentru salata, cu timpurietate buna, destinat cultivarii in spatii protejate.

52,00 lei

Hibrid paternocarpic timpuriu de castravete tip cornichon, potrivit pentru culturi in spatii protejate si in camp deschis.

Hibrid paternocarpic foarte timpuriu de tip cornichon cu productivitate superioara si bune tolerante la conditii de stres, cum ar fi temperatura si lumina insuficiente.

51,00 lei

Hibrid paternocarpic foarte timpuriu de tip cornichon cu productivitate superioara si bune tolerante la conditii de stres, cum ar fi temperatura si lumina insuficiente.

42,00 lei

Varietate semi-timpurie de tip cornison, cu flori predominant femele, destinata culturilor protejate sau in camp, in sistem palisat sau pe sol.

29,70 lei

Hibrid extratimpuriu de tip cornison, cu flori predominant femele, potrivit pentru culturile in solarii (ciclul 1 si 2 de productie) si pentru culturile de sezon, in camp deschis.

47,50 lei

Varietate timpurie, genetic inrudita cu Levina F1, cu productii superioare atat calitativ, cat si cantitativ.

Page 1 of 2

TOMATE - linie profesionala

sandolinef1
SANDOLINE F1
233,50 lei
bobcatf1
BOB CAT F1
157,50 lei
ismirf1
IZMIR F1
217,50 lei
gravitetf1
GRAVITET F1
255,00 lei
bostina
BOSTINA F1
190,00 lei
arawac
ARAWAK F1
530,00 lei

Please publish modules in offcanvas position.