x 
Suport Online:
0744 140 815 / 0722 312 103
3,50 lei

Varietate bienala de patrunjel de frunze, adaptabila, cu o foarte buna capacitate de regenerare.

3,40 lei

Specie de planta aromatica anuala, cu origini orientale, care poate fi cultivata in gradini (in sezonul estival), in solarii, in sere incalzite, dar si in jardiniere sau ghivece mai mari.

3,20 lei

Varietate anuala de busuioc alimentar, ce ne ofera un mixaj echilibrat de arome, cea spacifica de busuioc, laolalta cu cea de lamaie.

2,90 lei

Cunoscut si sub denumirea de busuioc grecesc, acest soi prefera terenurile afanate, umede si cu expozitie solara buna.

3,00 lei

Varietate anuala de busuioc, cu frunzele de culoare visiniu intunecat, potrivita pentru terenuri insorite, bine afanate si drenate.

2,80 lei

Busuiocul de salata sau busuiocul italian, este varietatea cea mai des folosita in gastronomie si, poate singura acceptata de o buna parte dintre consumatori ca fiind "busuiocul alimentar".

2,80 lei

Chimenul este varietatea bienala, de cultura, obtinuta prin selectionarea din varietatile salbatice din biotopurile euro-asiatice.

2,80 lei

Specie anuala de planta aromatica si medicinala, ce se cultiva cu usurinta in solarii, gradini, in ghivece si jardiniere, prin insamantare directa sau prin rasad.

2,80 lei

Specie erbacee anuala, avand origini in zona euro-asiatica si nord-africana, cu manifestare vegetativ-generativa optima pe terenuri medii, bogate in principii nutritive organice, cu o buna expozitie solara, cel putin, in prima parte a zilei.

2,70 lei

Specie aromatica anuala, cu dezvoltare rapida, adaptabila la diferite conditii de cultura.

3,00 lei

Specie perena cu manifestare dinamica (avand origini pe continentul nord-american), ce prefera solurile medii, cu drenaj bun, bogate in bio-nutrienti si cu expozitie solara optima.

Specie inrudita cu mararul, originara din zona de sud a Europei, Feniculul (Fenelul) este o planta anuala cu perioada de vegeratie de 140-175 zile.

Specie perena exotica, ce dezvolta plante inalte de circa 1,20 m, reconandata pentru cultivare in solarii incalzite si / sau ghivece de dimensiuni mai mari

Specie perena foarte adaptabila, care necesita soluri medii, insorite si nu ridica prea multe multe pretentii in ce priveste umiditatea, ci dovedeste o buna toleranta la seceta.

3,10 lei

Specie perena din familia bulboaselor, cunoscuta in termeni populari si ca "usturoi salbatic", sau "usturoiul ursului".

3,00 lei

Este o specie perena de planta aromatica foarte populara. Straturile de leustean se infiinteaza, de regula, prin insamantare directa in perioada mai-iulie.

3,00 lei

Specie perena foarte cunoscuta datorita uleiurilor sale volatile, cele mai utilizate fiind varietatile cu flori violet.

2,00 lei

Specie perena, inrudita cu stevia, cultivata pentru calitatile sale gastronomice si cele curative, dintre care putem retine detoxifierea si ameliorarea functiilor hepatice, reglarea activitatii glandei tiroide etc.

2,90 lei

Varietate anuala utilizata ca si condiment si planta medicinala, cunoscuta in popor ca sovarf, maioran, magherica sau oregan turcesc.

2,00 lei

Varietate din familia sfeclei de salata, cultivata pentru productia de frunze pentru salate, cu o perioada de vegetatie de 65-80 zile.

Soi de marar anual, rustic, foarte adaptabil si flexibil, cu tolerante pilot atat in ce priveste conditiile de mediu, cat si aspectele patologice

2,40 lei

Soi cu origini in sudul Europei, foarte rezistent la temperaturile inalte de peste vara si la seceta.

2,40 lei

Varietate semi-timpurie, cu bune tolerante la temperaturi scazute si la variatiuni mari de temperatura.

2,00 lei

Una dintre cele peste 20 de varietati perene de menta, cu origini in zonele temperate si sub-tropicale din Europa si Asia, menta dulce este potrivita pentru cultivare atat in gradini, cat si in jardiniere si ghivece.

Page 1 of 2

TOMATE - linie profesionala

bobcatf1
BOB CAT F1
157,50 lei
gravitetf1
GRAVITET F1
255,00 lei
arawac
ARAWAK F1
530,00 lei
bostina
BOSTINA F1
190,00 lei
sandolinef1
SANDOLINE F1
233,50 lei

Please publish modules in offcanvas position.