x 
Suport Online:
0744 140 815 / 0722 312 103
3,50 lei

Hibrid timpuriu cu flori predominant femele, rezistent la spectrul patogen specific, potrivit pentru cultivarea in varii regiuni geografice.

2,90 lei

Varietate de castravete cu origini asiatice, foarte productiva, destinata cultivarii in sere, solarii si gradini, in sistem palisat.

2,00 lei

Hibrid timpuriu de cornison, foarte productiv, potrivit pentru cultivare in solarii si in gradini, in sistem palisat, sau pe sol.

2,80 lei

Soi mediu-timpuriu de castraveti tip cornison, recomandat pentru cultivare in solarii si gradini, in sistem palisat sau pe sol.

2,90 lei

Hibrid timpuriu de tip cornison, adaptabil, cu productivitate mare si uniforma pe toata perioada de vegetatie.

Hibrid semi-timpuriu de castraveti tip cornison, potrivit pentru cultivare in gradini (palisat sau pe sol) si solarii.

4,00 lei

Hibrid semi-timpuriu de tip cornison, cu flori predominant femele, potrivit pentru solarii si spatii neprotejate.

2,80 lei

Hibrid semi-timpuriu de castraveti cornison, foare productiv, cu flori predominant femele, potrivit pentru cultivarea in aer liber, in sistem palisat sau pe sol.

2,90 lei

Varietate timpurie, inrudita cu Levina F1, cu productii superioare atat calitativ, cat si cantitativ.

2,50 lei

Hibrid semi-timpuriu (45-50 zile) foarte productiv, destinat culturilor in sere incalzite, solarii si in gradini, in sistem palisat.

24,00 lei

Hibrid extra-timpuriu paternocarpic de castravete tip cornichon, potrivit atat pentru ciclul unu de cultura (primavara-vara), cat si pentru ciclul doi (vara-toamna).

2,70 lei

Varietate speciala de castravete pentru salata, cu perioada de vegetatie de circa 60-65 zile, recomandata atat pentru cultivarea in solarii, cat si in gradini, pe araci sau plasa pentru castraveti.

3,50 lei

Varietate semi-timpurie de origine asiatica, adaptata cu succes in mai multe regiuni din jumatatea de sud a Europei.

15,20 lei

Hibrid timpuriu, paternocarpic de tip cornison, destinat culturilor in spatii protejate si in camp.

4,40 lei

Hibrid semi-timpuriu, adaptabil, cu flori predominant femele, potrivit pentru cultivare in solarii si gradini, in sistem palisat.

2,90 lei

Soi traditional bulgaresc de castraveti pentru salata, potrivit pentru cultivare in sere, solarii si in gradini, in sistem palisat.

15,20 lei

Varietate paternocarpica timpurie de tip cornison, recomandata pentru culturile in spatii protejate in ciclul 1 si in ciclul 2 de productie.

Hibrid timpuriu paternocarpic tip cornison, recomandat pentru culturile intensive in sistem palisat in spatii protejate.

16,50 lei

Specie exotica anuala, cu origini in ariile subtropicale ale continentului african, Kiwano (cucumis metuliferus) mai este cunoscut si ca Pepenele tepos, Castravetele cu coarne, Castravete African, ori Castravete amar salbatic.

11,50 lei

Hibrid performant, cu timpurietate buna, destinat cultivarii in spatii protejate

49,00 lei

Hibrid paternocarpic foarte timpuriu de tip cornichon cu productivitate superioara si bune tolerante la conditii de stres, cum ar fi temperatura si lumina insuficiente.

51,00 lei

Hibrid paternocarpic foarte timpuriu de tip cornichon cu productivitate superioara si bune tolerante la conditii de stres, cum ar fi temperatura si lumina insuficiente.

42,00 lei

Varietate semi-timpurie de tip cornison, cu flori predominant femele, destinata culturilor protejate sau in camp, in sistem palisat sau pe sol.

12,50 lei

Hibrid extratimpuriu de tip cornison, cu flori predominant femele, potrivit pentru culturile in solarii (ciclul 1 si 2 de productie) si pentru culturile de sezon, in camp deschis.

Page 1 of 2

TOMATE - linie profesionala

sandolinef1
SANDOLINE F1
233,50 lei
bostina
BOSTINA F1
190,00 lei
gravitetf1
GRAVITET F1
255,00 lei
arawac
ARAWAK F1
530,00 lei
ismirf1
IZMIR F1
217,50 lei
bobcatf1
BOB CAT F1
157,50 lei

Please publish modules in offcanvas position.